Antònia Lara ArizaAntonia Lara Ariza col·legiada 12823

Antònia Lara Ariza

Col·legiada 12823

Hola sóc l’Antònia, d’ençà que ho recordo m’ha fascinat posar la mirada envers els altres, en les seves emocions i circumstàncies, això m’atreia i em despertava el desig de conèixer i acompanyar.

Aquesta manera de relacionar-me, ha anat prenent forma i ha acabat esdevenint el que ha estat la meva professió. Entomo la pràctica psicològica com la meva pròpia vida, amb tenacitat, curiositat, alegria, creativitat i especialment amb respecte i cura cap a tot i tots.

M’apassiona crear espais relacionals d’ajuda, basats en el rigor i la honestedat, només des d’aquí, la persona pot mostrar-se tal i com és, compartint els seus dubtes i conflictes. Aquesta aliança és imprescindible per facilitar el creixement personal i la llibertat individual de cadascú, de manera que siguin ells qui trobin els seus propis recursos i fortaleses .

Exercir la psicologia és per a mi un privilegi, només puc agrair la oportunitat de ser partícip dels processos de canvis i millores personals i familiars.

És en aquesta relació establerta amb l’altre que aprenc, creixo i entenc qui sóc.