Com podem ajudar-te?

Qualsevol persona en un moment determinat de la seva vida pot necessitar l’ajuda o recolzament professional d’un psicòleg.

En moltes ocasions, les persones intentem solucionar els problemes per nosaltres mateixos, però en certes circumstàncies aquests intents de millora no ens donen els resultats esperats.

Si et trobes en un situació de confusió, d’angoixa, de cansament o de preocupació i no trobes la solució, ara és un bon moment per demanar ajuda per a tu o per aquelles persones a qui t’estimes.

Els psicòlegs tenim la formació adequada per ajudar-te a resoldre el motiu del teu malestar, posant a la teva disposició els nostres coneixements per adaptar-los a les teves circumstàncies personals.

La
psicoteràpia és el procés basat en el diàleg i la relació que esdevé entre el psicòleg i la persona, en la qual s’avalua la problemàtica que ha motivat la consulta i és la persona que activarà els seus propis recursos i solucions per a restablir el seu benestar físic i emocional.

A la nostra consulta t’oferim un servei especialitzat en psicologia, i ens trobaràs a la comarca del Baix Empordà.

La nostre intervenció es realitza en format presencial, tot i això, per tal d’adaptar-nos a les circumstàncies actuals també t’oferim la possibilitat de fer-ho en format on-line.

Psicologia infantil i juvenil
Psicologia infantil i juvenil
Psicologia adults
Psicologia adults
teràpia familiar
Teràpia familiar
Acompanyament Covid-19
Acompanyament Covid-19