Manel Carrera GutiérrezManel Carrera Gutiérrez col·legiat 17276

Manel Carrera Gutiérrez

Col·legiat 17276

Hola, sóc en Manel i si has arribat fins aquí és que vols conèixer un xic més de la meva persona i t’ho agraeixo.

Des de que era un nen la meva forma d’escoltar els altres ja formava part de la meva personalitat, és així com més endavant el meu interès per ajudar als altres em va dur a estudiar la carrera de Dret, però no em satisfeia en com ho plantejaven les lleis. Tot cercant quelcom més social arribo al fascinant món de la Psicologia. Aquesta conjuga tots els elements que persegueixo com a persona; comprensió de la ment i la conducta humana destinada a l’aportació del benestar comú.

Per a mi, treballar amb infants, joves i famílies és un honor i un plaer. Acompanyar i assessorar des de la psicologia conjuga el gaudi d’endinsar-se en el món interior de l’altre, (des)codificar-lo amb l’ajuda del diàleg comprensiu (no calen sempre paraules) i de les múltiples tècniques psicologiques, destacant la Teràpia de Joc com un dels recursos més profunds, respectuosos i reparadors dels que en faig ús per a ajudar a infants i adults. Si trobar-nos i treballar plegats t’aporta calma i felicitat, em sentiré gratament recompensat.