Jordi Daban SolerJordi Daban Soler col·legiat 16743

Jordi Daban Soler

Col·legiat 16743

Hola sóc en Jordi. Des de ben petit, m’ha encuriosit observar i descobrir a les persones que he anat coneixent al llarg de la meva vida, posant especialment atenció en el que pensava, sentia i quina visió tenien del món.

Sempre m’he caracteritzat per tenir una especial sensibilitat per entendre i comprendre a l’altre, a través de poder observar les seves actituds, mirades i reaccions.

La pràctica de la psicologia m’ha permès poder fer realitat la meva passió, que és la poder acompanyar i ajudar a les persones, connectant amb l’altre des de una mirada comprensiva, afectuosa, honesta, respectuosa i lliure de judicis.

Per a mi cada persona és única i genuïna. M’emociona i em sento afortunat de poder compartir amb l’altre un període de la seva vida; acompanyant-lo en el seu procés de canvi, que li permeti gaudir de la vida, establint relacions lliures i satisfactòries.
Cadascuna d’aquestes relacions forjades en l’espai terapèutic em permeten poder créixer com a persona i com a terapeuta dia a dia.